OBS: Vi sælger udelukkende til forhandlere til videresalg.
For salg til private og erhverv til eget brug, henvises til vores forhandler liste.

læs mere
Brodit Faststrøms Aktiv mobilholder til Apple iPhone 11 Pro Max - Fnugget - 727164
Brodit Faststrøms Aktiv mobilholder til Apple iPhone 11 Pro Max - Fnugget - 727164 Brodit Faststrøms Aktiv mobilholder til Apple iPhone 11 Pro Max - Fnugget - 727164

Brodit Faststrøms Aktiv mobilholder til Apple iPhone 11 Pro Max - Fnugget - 727164

Varenummer
727164
Faststrøms mobil holder til Apple iPhone 11 Pro Max UDEN beskyttelsescover
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Bilholder lavet specielt til Apple iPhone 11 Pro Max hvilket sikre at telefonen sidder sikkert i holderen og med den faststrøms monterede holder er din telefon altid klar til brug.

Brodits mobil holdere er monteret på et kugleled så skærmen på din Apple iPhone 11 Pro Max kan vippes så vinklen passer i forhold til placeringen af holderen og alt efter hvor lysindfaldet kommer fra. Kugleleddet sikrer også at du kan lægge telefonen ned hvis du bruger navigation eller lignende på telefonen når du kører.

Brodits Faststrøms Aktiv holder til den rene iPhone 11 Pro Max er "Fnugget", hvilket vil sige at holderen er dækket af et fint lag "pels" som sikre at holderen ikke ridser iPhonen når du tager den op og ned i holderen.

Dette er en faststrøms aktiv holder, hvilket vil sige at holderen har indbygget laderstik som går ud i bunden af holderen med en ledning der er tilsluttet 12/24V med en 2A sikring der monteres inde bag instrumentbrættet.

Det giver en pæn og ren installation med skjult kabel og hvor cigarstikket ikke optages af en holder. Faststrømsholderen giver desuden et højere output end den almindelige aktiv bilholder hvilket betyder en hurtigere opladning.

Vi anbefaler professionel installation hos din lokale mekaniker på faststrøms bilholderne.

Vi anbefaler at holderen monteres på en proclip eller et 9 hulsbeslag for den sikreste montering.
Ved montering med Brodit proclips beslag skånes bilens interiør. Alternativt kan holderen monteres med skruer direkte på instrument brættet eller en anden type holder.

Se vores udvalg af bilspecifikke Proclips og bilbeslag lige her - Proclips beslag og Dashmounts

Passer til følgende Apple modeller
Apple iPhone 11 Pro Max

Model: 727164

EAN nummer: 7320287271645
Spørgsmål til produktet
CSJ Trading ApS | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | CVR: 29 77 61 48 | Mail: support@csj-trading.dk